maandag, januari 29, 2007

Verkocht!

Wij hebben ons huis in Eindhoven verkocht!
Toen we besloten om tijdelijk naar San Jose te verhuizen, hadden we ons eigen huis voor 2 jaar aan Amerikanen verhuurd. Prima, dachten wij, dat zit goed, dan kunnen we als we terug komen gewoon weer in ons eigen huis.
Alleen vertrokken zij onverwachts afgelopen december weer naar Seattle.
En stond ons huis dus leeg. Dat was toch wel iets te vroeg voor ons en onze portemonnaie.
Ons huis ging dus vanaf december weer in de verhuur. In januari vroeg de makelaar of het ook in de verkoop kon? Tja, misschien ook wel een optie, we zullen wel zien wat er eerst komt. De huizenmarkt is toch niet zo heel erg snel.
En nu blijkt dat we het huis al verkocht hebben. Binnen 1 maand!
Als alles goed is zal ons huis per 1 april van eigenaar wisselen. Heel raar idee om nu geen eigen huis meer te hebben. Waar moeten we nu heen?

Labels: ,

8 Comments:

At dinsdag, januari 30, 2007 5:53:00 a.m., Blogger Pascal said...

Kijk, dat is wel erg snel!! Zal wel een lekker gevoel geven en dan kun je nu natuurlijk ook een cabrio gaan rijden net als Edwin :-)

Congrats!!

Pascal

 
At dinsdag, januari 30, 2007 4:16:00 p.m., Anonymous Sally said...

Gefeliciteerd. En ach, je weet nooit wat de toekomst brengt. Wij hebben ook geen huis in Nederland.
We zienhet t.z.t wel weer.
Wel hebben we een huis in Brasil, gewoon omdat het zo voordelig was. En dus staat deze nu te koop met het oog op onze relocation. Hopelijk gaat de verkoop net zo snel als die van jullie.

 
At woensdag, januari 31, 2007 3:14:00 a.m., Blogger Carolien said...

groningen!!!!!

 
At woensdag, januari 31, 2007 8:22:00 p.m., Anonymous Sylvia, John, Lindy & Stacey said...

Gefeliciteerd met de verkoop van jullie huis.
En dan die tocht met de walvissen, geweldig... Dat is een hele belevenis.. En ik heb maar meteen een mailtje naar Ingrid en Klaas gestuurd, wel toevallig hoor...
Het maakt de wereld klein, maar de expatworld lijkt wel op een dorp. Iedereen kent iedereen, haha

 
At donderdag, februari 01, 2007 10:52:00 p.m., Anonymous Andrea said...

Spannend hoor!! Jullie zitten daar toch tijdelijk? Enig idee voor hoe lang? Wij zouden deze zomer terug gaan, maar kunnen nog een jaar langer blijven. Onze huurders gaan er echter per 1 mei uit... beetje zelfde situatie, maar zou niet weten of ik zou durven verkopen. Wil uiteindelijk toch weer naar Haarlem terug. Iemand nog kennissen die iets voor anderhalf jaar in Haarlem zoeken?! lol

 
At zaterdag, februari 03, 2007 6:56:00 a.m., Anonymous Ellie said...

Ik heb me huis na een half jaar ook verkocht, al was het dan maar van nl naar be, maar toch is het raar...niks meer van jezelf, vandaar dat ik er ook nog maar een expatjaartje in belgie er aan geknoopt heb...weet nog niet waar naar toe te gaan, als ik weer terug ga naar NL...of blijf ik lekker in Belgie?? Die beslissing zal ik dit jaar dan maar moeten gaan maken.

 
At zondag, februari 04, 2007 12:50:00 p.m., Blogger Rene&Heleen said...

Hoi Sas en Edwin,

Vanuit het zonnige (!!) Den Haag even een berichtje om te laten weten dat we regelmatig jullie blog lezen (leuk, leuk, leuk), maar die van het huis ff gemist hadden. Homeless huh, misschien kun je een licentie krijgen om de daklozenkrant te gaan verkopen als je dan weer es hier bent? Kan me voorstellen dat Nederland wel weer erg krap en klam is als je weer es hier bent, of blijft het toch trekken? Je leest regelmatig onze blog, dus ik hoef je niets nieuws te vertellen. En dan toon ik nu wat voor nitwit ik ben: ik lees in de reacties een berichtje van Andrea en haar mogelijk te huren huis in Haarlem. Misschien weet ik wel iemand, maar heb geen idee hoe ik haar een bericht kan sturen - niet via jouw site? Kan je ons linken?? grtz uit Den Haag
Heleen en hemem

 
At zondag, februari 04, 2007 2:57:00 p.m., Anonymous Hilde said...

Wij hebben ons huis in Belgie ook nog steeds. We zijn ondertussen aan de tweede huurders toe. Geen vaste stek meer hebben in Belgie, geeft me een paniekerig gevoel... Dan lijkt het of we voor altijd weg zijn uit Belgie en daar kan ik moeilijk mee leven... Maar anderzijds is er van terugkeren voorlopig nog geen sprake. Wij hopen natuurlijk dat deze huurders nog een tijdje willen blijven, zodat we niet met dezelfde beslissing geconfronteerd worden...

Groetjes,

 

Een reactie posten

<< Home