woensdag, oktober 31, 2007

Pumpking carving feast

Afgelopen zondag hadden we vrienden en bekenden uitgenodigd om bij ons hun pompoenen te komen snijden. De meeste gaven er gehoor aan en kwamen uitgerust met pompoen en gereedschap om 1 uur aan bij ons huis.
Het is zo leuk om hier naar een winkel te gaan en dan al die onzinnige Halloween spullen te kunnen kopen onder het mom van "We hebben toch een feestje". Zo hadden we natuurlijk allerlei bordjes, glazen en bestek. Maar ook een opblaasbadje waar we het drinken in kunnen leggen met ijs, een mal om met Jello hersenen te maken, en een zaagje op batterijen zodat je niet zo'n lamme hand krijgt van het snijden. Tja, waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan, nietwaar?
Het was zondag erg warm en zonnig, dus het eten moest zo ver mogelijk onder de overkapping staan, zodat het niet zou verpieteren. Iedereen begon meteen met het leeghalen van de pompoen om er daarna het patroon op te tekenen. Zoals de foto's al aangeven is het een zeer serieuze aangelegenheid...
Nee hoor, de kinderen speelden, nadat ze klaar waren met het snijden, naar hartelust in en om het huis in het zonnetje en samen met de margarita's die Michael maakte werd het een zeer gezellige middag.Het resultaat was natuurlijk pas echt 's-avonds te bewonderen.


Happy Halloween!

Labels: , , , ,

5 Comments:

At donderdag, november 01, 2007 11:10:00 p.m., Blogger @ndrea said...

Leuk idee, zo'n feestje. Gelukkig hadden jullie dat mesje met motortje, stel je voor. Was vast RSI geworden... hihi.

 
At vrijdag, november 02, 2007 5:57:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Kijk bij jullie wordt het tenminste een echt feest, hier komt het gewoon neer op bedelen om snoep, iedereen weet nog niet zo wat je er mee aan moet denk ik.
groet Henriette

 
At zondag, november 04, 2007 9:27:00 a.m., Anonymous Sally said...

Dat kan alleen in de VS. Leuk hoor zo'n pumpkin carving party. En de resultaten mogen gezien worden. Gaaf hoor.

 
At maandag, november 05, 2007 12:50:00 a.m., Anonymous Wendy said...

Geweldig, wat een gezellig feestje!!

 
At donderdag, november 08, 2007 2:14:00 a.m., Anonymous Geesje said...

Griezelig en eng en spannend Halloween!!!Een leuk uitje voor de kids is dat wel, en niet te vergeten ook voor de ouders natuurlijk.

 

Een reactie posten

<< Home