vrijdag, oktober 31, 2008

Pumpkin party

Net als vorig jaar hielden we dit jaar weer een pumpkin carving party. En ook dit jaar hadden we prachtig weer. Tja, dat je allemaal buiten kunt zitten, is zelfs hier, eind oktober, ook niet meer 100% zeker.
Maar we hadden geluk want we konden wel allemaal buiten zitten, het was zelfs te warm om in de zon te zitten.
Gelukkig hebben we een overkapping en daar gingen de meeste toch onder zitten.
Deze keer hadden we weer eens wat andere gerechten gemaakt, zoals spinnen van chocolade en chow mein, rotte appels met wormen en een afgehakte hand in de groentedip gezet.
Natuurlijk moesten we ook dit jaar de hersenen weer maken, maar deze keer wilden Maaike en Bas dat het drie verschillende kleuren waren. Het is heel leuk om met ze te koken, zeker nu ze wat ouder worden en ze ook snappen dat alles afgewassen moet worden, voordat je aan het volgende gerecht kunt beginnen.
Iedereen nam ook nog wat te eten en knabbelen mee, zoals de traditionele pumpkin bread, koekjes en dips. Omkomen van de honger hoefden we in ieder geval niet.
Nadat de pompoenen gesneden waren gingen de kinderen massaal verstoppertje spelen, de volwassenen kletsten en dronken wat en zo werd het een gezellige middag.
Nadat iedereen weer vertrokken was, en wij de boel weer opruimden, kwamen we erachter dat er nog mummies in de oven lagen.
En dat terwijl ik nog zo gezegd had; "Als we die in de oven laten liggen, vergeten we ze vast."
Tja, zo kwam er toch nog een griezel uit de "kast" gevallen. Helemaal in de Halloween spirit, toch?

Boooe Hoooooo

Labels: , , ,

3 Comments:

At vrijdag, oktober 31, 2008 11:40:00 p.m., Blogger tiggerr said...

Leuk!

Wij hadden 9 trick-or-treaters.
Gelukkig had ik geen snoep gekocht,

 
At zondag, november 02, 2008 12:49:00 a.m., Anonymous Sally said...

Ohh wat creatief!!!!!!! Gezellig zo'n party. Geweldig leuk gedaan.

 
At zondag, november 02, 2008 10:30:00 p.m., Blogger caatje said...

Happy Halloween! Gezellig en wat een creativiteit. Het komt langzaam richting Holland, maar ik miste het uitgelatene wel. En ja, ook nog gefeliciteerd...je staat op mijn unieke kalender in de wc, altijd net even te laat met omdraaien, maar van harte gemeend,
liefs, Caroline

 

Een reactie posten

<< Home