woensdag, februari 07, 2007

Niet Verkocht!

Nou ben ik iets te voorbarig geweest met mijn vorige blogje. Want wat blijkt, de koper van ons huis wil toch niet kopen?!?
Volgens onze makelaar is het een jurist, en zéééér precies. Hij wilde blijkbaar iets op het huis bouwen en wilde de bouwtekeningen hebben.
Natuurlijk hebben we die allemaal gekopieerd en opgestuurd. Daar was niets mis mee, behalve dat de meeste huizen in de omgeving geheit zijn en ons huis niet. Dit bleek niet nodig te zijn, omdat het op een zandbank ligt. Maar goed, hij was nog niet helemaal overtuigd, en heeft een bouwkundig advies laten opstellen over ons huis. Wij mogen dat niet inzien omdat de koper ervoor betaald heeft. Daar was blijkbaar ook niets mee aan de hand, alleen voelde hij zich toch niet zeker en heeft de koop afgeblazen.Tja en wat doe je daar nou aan? Nou niets, we gaan gewoon ons huis weer verhuren of verkopen en zullen wel zien wie of wat als eerste komt. Maar door deze onzin lopen we ondertussen wel 2 -3 maanden huur mis.
We zijn dus niet homeless. Dank voor alle aanbiedingen, we houden jullie op de hoogte van onze verhuurperikelen.

Labels:

5 Comments:

At donderdag, februari 08, 2007 12:01:00 p.m., Anonymous Sally said...

He wat een tegenvaller. Succes dan maar weer.

 
At zondag, februari 11, 2007 2:40:00 a.m., Anonymous Anoniem said...

Gewoon volhouden, en anders logeren bij de van G'tjes in NL

 
At zondag, februari 11, 2007 11:00:00 p.m., Anonymous Andrea said...

Wat een toestand! Zijn ook overal het zelfde, die 'lawyers'! Succes met de verkoop/verhuur!

 
At dinsdag, februari 13, 2007 11:33:00 a.m., Anonymous Andrea said...

Heb beter idee: we kunnen wel eens een weekje woningruil doen! Jullie bij Seaworld en Disney in de buurt, wij bij San Francisco!! (Maar ik zal het vragen, 2 lieve kindjes is al makkelijker dan 3, ze zijn inmiddels ervaren!!) ;)

 
At dinsdag, februari 13, 2007 1:12:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Da's inderdaad een tegenvaller, zeg! Maar bekijk het positief : om de een of andere reden moest het zo zijn... Nu heb je nog steeds voet aan de grond in Nederland! Tja, en wij zijn ook enkele maanden huur misgelopen toen wij van huurders veranderden... Dat gebeurt wel vaker.

Succes! Hopelijk vind je nu snel nieuwe huurders...

Groetjes,

Hilde
www.hilde.verenigdestaten.info

 

Een reactie posten

<< Home