zondag, mei 25, 2008

Bas 8!

En toen werd Bas 8 jaar!
Na de gebruikelijke liedjes en jus d'orange op bed was het tijd voor de cadeaus. Maar helaas voor hem moesten ze ook gewoon naar school. Het was tenslotte vrijdag.
Na schooltijd gingen we naar onze Swim &Racquet club omdat Bas graag een zwemfeestje wilde hebben. We hadden de hele klas uitgenodigd in de veronderstelling dat toch niet iedereen zou komen omdat vrijdag het begin van Memorial Day weekend is.
Nou dat had ik fout bedacht, er waren meer dan 25 kinderen!
Maar gelukkig bleken we de enige groep mensen in het zwembad te zijn.
Dit was omdat er donderdag (en nu nog steeds) een grote brand woedde in de Santa Cruz mountains.
Hierdoor rook het 's-ochtends erg naar rook buiten, alsof er buiten een grote openhaard stond, en dus werden de zwemtrainingen, ivm de slechte lucht, afgezegd.
's-Middags was de lucht behoorlijk opgeklaard en konden we genieten van alle ruimte om ons heen.
We hadden verschillende spelletjes bedacht, maar de kinderen genoten het meest van het zwembad. Hierdoor hebben we van alle bedachte spelletjes er maar 1 uitgevoerd; de Amerikaanse variant van koekhappen, nl. het marshmellow happen. Die hadden we de avond van te voren klaargemaakt en we hadden geen zin om al die plakzooi voor niets te hebben gedaan.
De kinderen die even niet wilden zwemmen speelden op het grasveld of ze zaten met z'n allen in de jacuzzi te kletsen. Ze hadden ons helemaal niet nodig, ze vermaakten zich prima.
Hierna gingen we weer naar huis en nadat we nog wat gegeten hadden met Catherine en de kinderen gingen ze uiteindelijk naar bed.
Eenmaal in bed zei Bas tegen mij:" This was the best Birthday ever", en daar doe je het toch voor, nietwaar?

Labels: , , ,

3 Comments:

At maandag, mei 26, 2008 4:44:00 a.m., Anonymous Sally said...

Wat een heerlijke verjaardag en voor die geweldige reactie doe je het inderdaad.

 
At maandag, mei 26, 2008 1:42:00 p.m., Blogger @ndrea said...

Heerlijk, dat het weer 's middags opknapte! Wij hadden (hoe kan het ook anders!) de dag ervoor ons afscheidsfeest, net de eerste dag dat het begon te regenen... en dus zaten we opeens met meer dan 100 man in huis! Werd desondanks nog errug gezellig! Natuurlijk blijf ik nog bloggen - hoop dat ik het volhoud in Nederland. Kun je tenminste zien hoe het jullie zal vergaan... als jullie ooit terug 'moeten'!

 
At donderdag, mei 29, 2008 2:21:00 a.m., Anonymous geesje vanuit nederland said...

Kleine kinderen worden ouder, zo te zien wel een drukke maar een voldaan dagje geweest.Heerlijk gewoon.

 

Een reactie posten

<< Home