zaterdag, april 18, 2009

Verrassing!

We hadden het allemaal prima gepland. En dan wel zo dat (bijna) niemand ervan wist. Dat maakte het voor ons juist leuker.
Jannie werd 70 en zou uiteindelijk toch een feest geven.
Omdat de schoolvakantie in San Jose veranderd werd bleek ineens dat Edwin niet meer met ons in de grote vakantie naar Nederland zou kunnen gaan. Dus wilde hij toch naar zijn moeders verjaardag. Maar ja dat wilden Maaike en Bas ook. Daarom besloten we om toch een reisje naar Nederland te boeken zonder dat de kinderen het wisten.
Ze waren met hun neven en nicht via Skype druk bezig om een gedicht voor Oma voor te bereiden. En we lieten het zo. De technische details kwamen later wel.
Ook wisten we dat ze voor het paasweekend een hotel op Vlieland hadden geboekt voor het hele gezin. Dat konden we vanuit Amerika gelukkig ook nog bijboeken.
Een week voordat we vlogen hebben we het de kinderen verteld. Geweldig vonden ze het. Vooral de spanning vooraf hoe Oma zou reageren.
Zaterdag 4 april vlogen we en zondag 5 april kwamen we na een snelle vlucht van 9,5 uur aan.
Jannie had haar broers en zussen en gezinsleden om 11 uur gevraagd aanwezig te zijn bij hen thuis voor koffie en gebak. En wij hoopten daar niet zoveel later aan te komen.
De huurauto ophalen (zonder afhalers gaat Schiphol veel sneller) en hup, richting Zwolle rijden.
Om half 12 waren we in Zwolle en gelukkig stond de voordeur open. Iedereen was er al en we wandelden gewoon de kamer binnen. Jannie kwam nietsvermoedend uit de keuken gelopen en de uitdrukking op haar gezicht was goud waard. Geert had ons ook snel in de gaten, maar de rest van de oom's en tantes nog niet. Maar toen we eenmaal gesignaleerd waren kwamen ook bij hen de tranen van blijdschap. Dat hadden we niet verwacht, en daarmee verrasten ze ons.
Nadat iedereen bekomen was en we ons kopje koffie op hadden gingen we ons opfrissen en liep iedereen naar de Agnietenberg waar het feest was.
Gelukkig was het mooi weer en konden de kinderen buiten spelen, en ook veel gasten gingen op het terras zitten. Dat hielp heel erg tegen de jetlag.
Nadat de meesten gasten rond 6 uur vertrokken hebben we daar nog wat gegeten. Hierna wandelden we naar huis en nadat de bedden opgemaakt waren dook iedereen moe maar voldaan zijn welverdiende bed in.

Labels: , , ,

2 Comments:

At maandag, april 20, 2009 1:00:00 a.m., Blogger caatje said...

nou, hier kreeg ik ook wel even kippevel van, wat ontzettend leuk zo;n surprise.. en wat is holland mooi met de zon en vlieland helemaal!groetjes, Caroline

 
At dinsdag, april 21, 2009 5:14:00 a.m., Blogger Andrea said...

Wow, wat een verrassing!! Kippenvel krijg ik er van. Maarruh.. jullie zijn nu zeker niet meer in Nederland? Anders op z'n minst effe bellen, hoor! 023-8445748

Groetjes, Andrea

 

Een reactie posten

<< Home