maandag, augustus 01, 2005

Golden Gate

Met Saskia d'r vader gaat het steeds een beetje beter, misschien mag hij donderdag naar huis. Knap hoe snel hij vooruit gaat, als hij zich maar niet forceert (rustig aan Noud!).

Wij zijn vandaag met zijn drieen naar de stad geweest. Eerst naar de Golden Gate Bridge, waar het 18 graden en winderig was, terwijl het thuis nog 31 graden was. Gelukkig hadden we de jassen meegenomen.
Over de brug heen, toen naar de parkeerplaats om te kijken hoe de mist over de bergtoppen rolde, en ook tussen de pijlers en onder de brug door kwam.
Vervolgens naar de Marina en toen naar Pier 39, de befaamde pier bij Fishermans Wharf waar de zeeleeuwen in de zon liggen te bakken.
De kindjes vonden het prachtig. We zijn ook nog over Lombard Street gereden, de steilste weg in San Francisco en het kronkeligste straatje van de wereld. De auto deed het prima.


Bij Fishermans Wharf even wat gegeten. Alcatraz was goed te zien, en na de verhalen die ik verteld had in de auto op weg naar San Francisco, was het nog spannender. Je kunt daar met de boot naar toe en dan met koptelefoons op rond lopen in de gevangenis en een kijkje nemen hoe er vroeger geleefd werd.
Dat doen we wel een keer als mama erbij is, of misschien wel met de grootouders.

Na een ijsje was het weer tijd om naar huis te gaan, onderweg nog langs de elektronica zaak om een transformator te kopen, kunnen we de Nederlandse tv aansluiten.
Niet om TV te kijken, maar om Nederlandse DVD's en videos te kijken.

Labels: , ,

1 Comments:

At dinsdag, augustus 09, 2005 7:16:00 a.m., Blogger Michel said...

Hoi Saskia en Edwin,

Al meer dan een week geen weblog update meer gezien. Jullie hebben wellicht de space shuttle over zien 'vliegen' op weg naar de landingstrip. Of waren jullie zo vroeg nog niet op ;-)

Cya
Michel K.

 

Een reactie posten

<< Home