vrijdag, oktober 28, 2005

"You've been Boo-ed"

Afgelopen zondag opende ik de voordeur en toen stond daar een papieren zak met wat lekkernijen erin. Ook zaten er 2 A4-tjes in. Op de ene stond "You've been Boo-ed" en was versierd met allerlei halloween stickers en op de andere stond hoe nu te werk te gaan.
Het "You've been Boo-ed" briefje moet je op je voordeur hangen. Wij moesten weer 2 papieren tassen vullen met lekkernijen en de briefjes moeten gekopieerd worden en die moeten er dan ook weer in. Het is de bedoeling dat je de tassen s'-avonds anoniem bij 2 andere huizen neer zet. Eigenlijk moet je de tassen neerzetten, aanbellen en dan hard weglopen, maar dat was bij ons ook niet gebeurd.
Edwin was 's-middags vertrokken naar San Diego voor een conferentie, dus ik was met de kinderen alleen en had niet zo'n zin om in het donker naar nog niet geBoo-de huizen te zoeken. We waren 's-middags al in de buurt gaan kijken welke huizen wel versierd waren, maar nog niet zo'n A4-tje op de deur hadden hangen. Dat op zich vonden de kinderen al leuk en spannend.
Toen het donker was (rond 18.45 uur) zijn we met de tassen op stap gegaan. Spannend vonden ze dat!
De volgende dag hebben we gekeken of ze de papiertjes op de deur hadden hangen, en jawel hoor! De kinderen waren helemaal blij.
De bedoeling hiervan is dat de hele buurt geBoo-ed wordt en dat iedereen in de Halloween spirit komt. Tot nu toe vind ik het wel een leuk feest.. Je kunt hier ook zoveel spullen kopen om je huis ermee te versieren Zelfs ons huis gaat er steeds versierder uitzien.
Maandag is het Halloween en gaan we met de kinderen 's-avonds met "Trick or Treat" langs de deuren. Ik ben benieuwd hoeveel kinderen het zijn. Volgens een buurman waren er vorig jaar ongeveer 200 kinderen langs de deur geweest. Ik ben nog maar een extra zak snoep gaan kopen.

Labels: , ,