maandag, juni 23, 2008

Jacqueline en Diede

Vorige week maandag brachten we mijn vader en Ger weer terug naar San Francisco airport. We hebben het heel gezellig gehad en ze zijn weer naar huis met veel leuke herinneringen, en een Amerikaanse ervaring rijker.

Maar praktisch als ik ben, reed ik niet met een lege auto terug, nee we gingen op SFO een verdieping lager, daar is de aankomst hal, en haalden daar mijn vriendin Jacqueline en haar dochter Diede op.
Jacqueline blijft 1 weekje bij ons en Diede blijft tot 25 juli.
Ze hebben tot nu toe al veel ondernomen. O.a. met de CalTrain naar San Francisco. De eerste keer waren er geen kaartjes meer voor Alcatraz en prompt heeft ze kaartjes voor 2 dagen later gereserveerd. Ze hebben een rondvaart door de San Francisco baai gemaakt. Dus toen zijn ze nog een keer met de trein naar San Francisco geweest. Ze hebben veel geluk gehad met het weer, en erg genoten van de mooie stad.
Als je bij ons bent dan behoort een bezoek aan de outlet in Gilroy ook niet te ontbreken, en dat hebben ze nog vlug op de valreep gedaan. Diede zal er deze vakantie heus nog wel een keer komen, maar het is heel gezellig om als tiener met je moeder te gaan shoppen natuurlijk. "Oh, en mam, neem je ook je creditcard mee?"

Labels: , ,

2 Comments:

At donderdag, juni 26, 2008 10:55:00 p.m., Blogger Andrea said...

(Weer) heel herkenbaar, het ene bezoek dat het andere aflost. Erg gezellig, maar komen jullie nog wel een beetje aan jezelf toe? (Haha, vroegen ze ons ook altijd). Aanrader voor jullie: rondje Seattle - Yellowstone - Mount Rushmore. Prachtig hier. Seattle en Yellowstone willen we volgend jaar doen, dan nog weekje OC erachteraan. Heb er nu al moeite mee te bedenken dat Berta dan niet meekan... en we in zo'n monsterlijk ding rijden met galloperende paarden of zo op de zijkant. Dan liever Berta met af en toe een kuurtje (valt gelukkig mee).

 
At donderdag, juli 03, 2008 6:30:00 a.m., Anonymous Sally said...

tjonge dat is volle bak bij jullie. Maar wel erg gezellig. Hier gaat het shoppen met tieners toch wat anders. Ik mag alleen geld (mee)geven maar vooral niet mee winkelen. Stel je voor dat je met je moeder gezien wordt. Da is toch om je dood te schamen hihi.

 

Een reactie posten

<< Home