vrijdag, december 18, 2009

De laatste loodjes

Inmiddels zijn Yvette en Ruud hier afgelopen zondag aangekomen. Ze kwamen aan op SFO en heb ik ze een half uurtje gezien, koffie gedronken en een koffer van ze meegenomen. Daarna zijn ze meteen doorgevlogen naar Las Vegas, en inmiddels is onze trouwe bezoeker weer terug bij ons in San Jose maar wel met een flinke verkoudheid.

Edwin is zo druk op zijn werk dat we hem amper zien, maar hij vind het gelukkig nog steeds wel leuk. Ik weet alleen niet of zijn emailtjes die hij nu nog wil wegwerken wel nut hebben, want dat roept weer nieuwe mailtjes op. Dus ook hij zit nu nog te werken.

Voor Bas was het deze week Spirit Week op school. Ze konden iedere dag anders verkleed naar school. Dat betekende dat hij op maandag een Hawaiiaanse dag had, op dinsdag een crazy hair/hat day. Op woensdag was het Mismatch day, en op donderdag Sport Shirt day, en dan vrijdag was het Pyjama dag.
En vrijdag vierden ze de laatste dag in de klas met hun eigen Internationaal Kerstdag feestje. De leraar vroeg aan de ouders om een lekkernij van jouw land aan de kinderen mee te geven als versnapering voor het feest. En iedereen die iets speciaals wilde doen voor de klas was welkom. Bas heeft gewoon kleine stroopwafeltjes meegenomen en uitgedeeld. Hoewel die niets met kerst te maken hebben gingen ze er toch wel in als koek.

Voor Maaike was deze week een "Finals" week. In Nederland noemen we dit proefwerk weken, of schoolonderzoeken. Dat betekende voor haar dat ze dinsdag, woensdag en donderdag maar 2 vakken had, maar nu 2 uur achter elkaar, waar ze dan haar tests had. Hierdoor was ze die dagen al om 12 uur uit, maar moest natuurlijk wel leren voor de volgende dag(en).
Uiteindelijk heeft ze een prachtige cijferlijst gekregen, en begon voor haar vrijdag ook de langverwachte kerstvakantie.

En dan nu klaarmaken voor de vakantie! We gaan zondagochtend met het vliegtuig naar Florida om daar Catherine, Taco en de kinderen te ontmoeten in Orlando. En een week later voegen Jannie en Geert zich ook bij ons vanaf Miami.

Wij wensen iedereen hele fijne Kerstdagen en een Gelukkig en Gezond 2010!

Labels: , , , ,