vrijdag, mei 25, 2007

Bas 7 jaar!

Door alle drukte hier in huis was ik bijna vergeten te vermelden dat Bas alweer 7 is geworden.
Vorige week zaterdag kwam Edwin, na een weekje Europa, weer thuis om 14.00 uur, en kon meteen door naar The Jungle waar Bas zijn feestje met zijn klasgenootjes wilde houden. Nou, als je problemen hebt om je ogen open te houden ga dan maar naar een grote speelhal met allemaal rondrennende/gillende kinderen en je jetlag is meteen over.

Zondag kwamen de Nederlandse vriendjes bij ons thuis om te zwemmen.
Toen we het dek van het zwembad afhaalden, bleek dat het water nogal groen was uitgeslagen. De temperatuur was de laatste dagen omhoog gegaan, met als gevolg dat de algen ook lekker konden groeien. Maar dat weerhield de kinderen er niet van om toch in het water te duiken. Het was een heel gezellige middag.

Maandag bleek het water nog groener te zijn geworden, en woensdag is er door de poolboy zoveel chloor en anti-algen spul bij gegooid, dat we tot aan het weekend niet mogen zwemmen. Gelukkig wordt het water nu weer doorzichtig.

Woensdag was Bas echt jarig en heeft hij pas onze cadeautjes en kaarten in ontvangst mogen nemen. Leuk hoor dat Opa en Oma hier waren, want die brachten ook nog cadeautjes en kaarten mee uit Nederland. Geweldig vond hij het.
Daarna 's-middags op school trakteren op ijsjes, en op de Nederlandse school op koekjes en toen vond ik het welletjes. We hebben zijn verjaardag weer uitgebreid genoeg gevierd.

Jannie en Geert zijn gisteren vertrokken om een weekje op bezoek te gaan bij een paar vrienden in Canada.
En wij hebben een lang weekend voor de boeg. Maandag is het hier namelijk Memorial Day. Maar door alle drukte van de laatste weken, hebben we helemaal niets geboekt. We wilden gaan kamperen, maar we blijven dit weekend thuis. Heerlijk vooruitzicht.
Trouwens, maandag is Edwin weer jarig. Kunnen de slingers weer uit de doos, moet ik weer ballonnen opblazen, taarten bakken, kaarsjes regelen, cadeautjes kopen, stoel versieren, pffffff.....

Labels: , ,

4 Comments:

At zondag, mei 27, 2007 2:11:00 p.m., Anonymous Sally said...

Bas, Alsnog van harte gefeliciteerd.

 
At zondag, mei 27, 2007 7:15:00 p.m., Blogger @ndrea said...

Alsnog gefeliciteerd Bas, en alvast gefeliciteerd Edwin! Wij genieten hier ook van een heerlijk lang weekend niets doen (nou ja, feestjes, BBQ's etc, maar dat is alleen maar leuk!)

 
At zondag, mei 27, 2007 11:37:00 p.m., Anonymous Henriette said...

Gefeliciteerd beiden!

 
At maandag, juni 04, 2007 6:12:00 a.m., Anonymous Sally said...

Oh en ook gefeliciteerd Edwin!

 

Een reactie posten

<< Home