maandag, februari 04, 2008

Punxsutawney Phil

Het is hier eventjes rustig geweest... maar we hebben ons prima vermaakt hoor, ondanks dat het de laatste maand heel veel geregend heeft. Elke blogger uit Californië heeft al een keer over het weer geschreven, dus ik kan niet langer achterblijven.

Afgelopen zaterdag was het 2 februari en dat is de bekende Groundhog Day. Dit jaar kwam Bas met het volgende gedicht thuis;

Furry friend,
Underground,
Sleeping until Spring.

Rise and shine!
Look Around!
Tell us what you think.

When you peek out,
Will your shadow
Make you hide away?

Or will you hop out,
Stretch and yawn,
'Cause Spring is on its way?


Helaas, maar Punxsutawney Phil heeft weer gesproken, en dit jaar schrok hij weer van zijn schaduw, en vertelde dus dat het nog 6 weken winter zal blijven.

Aldus, de wijzen hebben gesproken, en daar moeten we het mee doen. Er zit niets anders op dan nog een trui aan te trekken, de regenlaarzen in de buurt te houden en de verwarming zal nog even aan moeten blijven.
Ach, het valt wel mee. Wat is nou 6 weken, toch?

Labels: , ,

3 Comments:

At donderdag, februari 07, 2008 2:24:00 a.m., Anonymous Sally said...

Brr, toch zullen die 6 weken erruggg lang lijken.

 
At donderdag, februari 07, 2008 5:38:00 a.m., Anonymous geesje uit nederland said...

Dat lijkt een eeuwigheid.Maar voor je het weet is het lekker weertje.Maar voor dat het zover is, duurt het nog heel lang.Geduld hebben, ookal valt het niet mee, dat je graag weer lekker iets luchtigs aan wilt gaan doen.

 
At donderdag, februari 07, 2008 8:09:00 a.m., Blogger @ndrea said...

Welnee, we hebben drie weken 'slecht' gehad (meer buien dan de twee jaar ervoor, arm bezoek!), maar zaterdag wordt het alweer 73F! Joehei!

 

Een reactie posten

<< Home