maandag, mei 24, 2010

Bas 10!

Jaha, zondag ging Bas "double digits" hij werd 10 jaar. Eindelijk ook 2 cijfers gebruiken als je je leeftijd moet vermelden.
Hij had zijn verjaardag vrijdag al gevierd met een paar goede vrienden. In tegenstelling tot voorgaande jaren, wilde hij deze keer geen zwemfeestje. Nou dat was maar goed ook, want het weer is hier zeer Nederlands op het moment. (Waarschijnlijk om de overgang voor ons niet al te groot te maken.) Het regent nog af en toe, en ons zwembad is dit jaar nog steeds niet gebruikt, want een watertemperatuur van 19 graden vinden de kinderen maar niets.
Het werd Shrek Forever After, die ook zijn première beleefde. Eerst thuis een stuk groene ijstaart eten, cadeaus uitpakken en vervolgens naar de mall om de bioscoop in te duiken. Hierna een pizza eten bij BJ's en iedereen weer naar huis gebracht. Dat was nog eens een relaxt feestje voor de ouders.
Maar zondag was hij pas echt jarig, en werd hij, zoals gewoonlijk, verwend met een beschuitje en jus op bed.
En deze keer hadden we wat meer tijd omdat ze niet naar school hoefden. Dat was maar goed ook, want dit jaar kwamen de cadeaus in mega grote dozen. Niet dat ze beduidend duurder waren, maar de afmetingen waren gewoon groter, zoals dat hoort bij een 10-jarig kind. Na het uitgebreide ontbijt, kon hij zijn cadeaus gaan uitproberen, eerst wat wiebelig, maar uiteindelijk bleef hij toch staan op zijn ripstick.
Verder wilde hij de middag met zijn vriendinnetje Aniek doorbrengen, dus togen we allemaal naar hun huis, want voor het eten koos Bas een barbecue, maar helaas die hebben we al verkocht. Maar ook bij hen smaakte de borrel en het vlees prima, en het voordeel van ergens anders de barbecue gebruiken is dat er voor je gebraden wordt. Voelden wij ons ook een beetje speciaal op deze dag.

Labels: , , , ,